Background image

Vrankenhof 

Het bedrijf en de keten 

Vrankenhof B.V. is onderdeel van Taco Bedrijven. Mede door de combinatie van de andere Taco bedrijven, zijn wij in staat om een groot deel van de activiteiten uit de keten "van grond tot mond" in eigen beheer uit te voeren. Jaarlijks wordt op deze wijze ca. 2.500 tot 3.000 hectare groenten geteeld, geoogst, (deels)verwerkt, opgeslagen, verhandeld en getransporteerd naar de versmarkt en verwerkende industrie in hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Wortelteelt 

Vrankenhof is een dynamisch bedrijf. Wij kunnen u het gehele jaar door peen leveren uit productie vanuit Nederland, Duitsland en eventueel Frankrijk. Door onze gunstige geografische ligging heeft Vrankenhof de primeur op het gebied van de eerste nieuwe peen van Hollandse bodem. Wij telen en verwerken hoofdzakelijk de standaard rassen, maar wij kunnen natuurlijk aan uw vraag voldoen door andere soorten c.q. rassen en wortelgewassen te telen en te verwerken.

Compleet assortiment producten 

Samen met de afnemer zoekt Vrankenhof naar mogelijkheden om met de producten een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Ons assortiment is daarom compleet, breed en afgestemd op de hedendaagse consumentenwensen. Maar ook in de grootverbruikersmarkt is Vrankenhof zeer actief. De producten worden in aangepaste verpakkingen of bulk geleverd aan horeca/catering, groentesnijbedrijven en industrie. Aan alle wensen van de afnemers wordt, indien mogelijk, tegemoet gekomen.

Flexibiliteit hoog in het vaandel 

"U vraagt, wij draaien!" is een basisfilosofie van Vrankenhof. En indien mogelijk wordt u aan die stelling onverkort inhoud gegeven. Zo is het bijvoorbeeld voor elke klant mogelijk om de verpakking van extra informatie te laten voorzien. Onze service gaat zelfs zover dat op verzoek ook aanvullende producten van derden leverbaar zijn.

Kwaliteit en versheid 

Onze zorg voor kwaliteit begint al op het veld. Vanaf de eerste grondbewerkingen en zaaien wordt de kwaliteit nauwkeurig gecontroleerd. Elke handeling wordt geregistreerd en gecontroleerd. Hiervoor heeft Taco eigen vakbekwame teelttechnische mensen, die dagelijks op de velden te vinden zijn. Deze mensen hebben nauwe contacten met de technische mensen van zaaigoedleveranciers, voorlichtingsdiensten en kennisinstituten. Dit om een totale controle te hebben over de kwaliteit, versheid en de houdbaarheid van het product. Wij streven er naar om het product te verbeteren en de houdbaarheid te verlengen. Gedurende de zomer en herfst wordt iedere dag de peen vers gerooid om ze daarna direct te verwerken. Het eindproduct wordt gekoeld in onze koelcel, waarna uitlevering kan plaatsvinden. De bewaarpeen wordt in oktober en november geoogst en opgeslagen om de continuïteit van levering aan onze afnemers ook het hele jaar rond te kunnen garanderen.

Kortom... 

Vrankenhof is Uw partner, als voor U; flexibiliteit, continuiteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit zeer belangrijke factoren zijn.