Background image

Vrankenhof 

Het bedrijf en de keten 

Vrankenhof B.V. is onderdeel van Taco Bedrijven. Mede door de combinatie van de andere Taco bedrijven, zijn wij in staat om een groot deel van de activiteiten uit de keten "van grond tot mond" in eigen beheer uit te voeren. Jaarlijks wordt op deze wijze vele hectares groenten geteeld, geoogst, (deels)verwerkt, opgeslagen, verhandeld en getransporteerd naar de versmarkt en verwerkende industrie in hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

Prei 

Vrankenhof levert jaarrond prei uit eigen teelt. We zijn hierbij gespecialiseerd in leveringen aan bedrijven in de foodservice en groentesnijbedrijven.

Flexibiliteit hoog in het vaandel 

"U vraagt, wij draaien!" is een basisfilosofie van Vrankenhof. En indien mogelijk wordt u aan die stelling onverkort inhoud gegeven. Zo is het bijvoorbeeld voor elke klant mogelijk om de verpakking van extra informatie te laten voorzien. Onze service gaat zelfs zover dat op verzoek ook aanvullende producten van derden leverbaar zijn.

Kwaliteit en versheid 

Onze zorg voor kwaliteit begint al op het veld. Vanaf de eerste grondbewerkingen en planten of zaaien wordt de kwaliteit nauwkeurig gecontroleerd. Elke handeling wordt geregistreerd en gecontroleerd. Hiervoor heeft Taco eigen vakbekwame teelttechnische mensen, die dagelijks op de velden te vinden zijn. Deze mensen hebben nauwe contacten met de technische mensen van zaaigoedleveranciers, voorlichtingsdiensten en kennisinstituten. Dit om een totale controle te hebben over de kwaliteit, versheid en de houdbaarheid van het product. Wij streven er naar om het product te verbeteren en de houdbaarheid te verlengen. Bijna dagelijks wordt vers gerooid om de prei daarna direct te verwerken. Het eindproduct wordt gekoeld in onze koelcellen, waarna uitlevering kan plaatsvinden. In het voorjaar wordt er prei geoogst en opgeslagen om de continuïteit van levering aan onze afnemers ook het hele jaar rond te kunnen garanderen, tot aan de nieuwe oogst in juni.

Kortom... 

Vrankenhof is Uw partner, als voor U; flexibiliteit, continuiteit, leverbetrouwbaarheid en kwaliteit zeer belangrijke factoren zijn.